Nu är det dags för den andra delen av Bilbo Baggers resa.

Den 29 november släpps biljetterna till Hobbit del 2: Smaugs ödemark. Filmen har premiär 11 december i hela landet.

För dem som är sugna på att se den första filmen, Hobbit: En oväntad resa (HFR), kommer den visas den 10 december och även dem biljetterna släpps 29/11.


Hobbit: Smaugs ödemark, i regi av oscarbelönade Peter Jackson, är den andra filmen i trilogin som bygger på J.R.R. Tolkiens omåttligt populära mästerverk Hobbiten.

Hobbit: Smaugs ödemark är fortsättningen på Bilbo Baggers äventyrliga resa tillsammans med Gandalf och de tretton dvärgarna, ledda av Thorin Ekensköld, för att återkräva Ensliga berget och dvärgarnas förlorade rike Erebor. Efter att ha lyckats överleva första etappen av den oväntade resan, kämpar gruppen vidare österut genom den förrädiska skogen Mörkveden. Där ställs de öga mot öga med den gigantiske Beorn, en hord av jättespindlar och tillfångatas av de farliga skogsalverna. Efter en dramatisk flykt lyckas de ta sig till Sjöstaden och vidare till Ensliga berget för att möta den största faran av alla – den enorma draken Smaug. En utmaning som kommer sätta deras mod och vänskap på slutgiltigt prov.

Gilla Hobbit på Facebook

Bli medlem i Bioklubben - Det kostar inget!

BJUD PÅ BIO!

500-fel

400-fel